Përshkrim për Autocom Vetura

Diagnostifikim për veturat dhe automjetet e lehta komerciale

Autocom për Vetura (CARS) është një mjet profesional diagnostifikimi për automekanikët, autoelektrikët
dhe ri-ndertuesit. Ajo përmban të dhëna të zgjëruara dhe përfshin të gjitha llojet e automjeteve në treg.

CARS është një mjet shumë efikas dhe inteligjent për punëtoritë e makinave dhe përmban funksione të ndryshme siç janë Sistemi Inteligjet i Identifikimit, Sistemi Inteligjent i Skenimit dhe Sistemi Inteligjent i Azhurimit. Me këtë paisje ju mund të kryeni shërbime të servisimit, riparimit dhe rregullimit të automjeteve për një kohë shumë të shkurtër..

Autocom CARS ka shumë përparësi siç janë diagnostifikimi i shpejtë dhe i besueshëm, përdorim i lehtë, instalim i shpejtë dhe i lehtë për tu azhuruar.

Autocom CARS përdoret nga shumë konsumatorë të kënaqur si teknikë të puntorive, kompani për kontrollimin e automjeteve, policia, ushtria, shkollat etj.

View pricing plans

Autocom për Vetura

zgjedh problemin tuaj

Veturat prej:

% E veturave

% Ul orët e punës

% Mrekulli