Historiati i Autocom

Bengt Andersson - Njeriu me vizion
Autocom dhe vazhdimsia


Vizioni për të siguruar automekanikët, autoelektrikët dhe garazhistët e ndryshëm me mundësinë e shërbimit dhe riparimin të të gjitha llojeve të automobilave duke përdorur një mjet universal dhe professional për diagnostifikim ishte ajo që frymëzoi Bengt Andersson për të filluar Autocom në vitin 1991.

I njëjti vizion vazhdon ende edhe pse kjo punë është zgjeruar më shumë duke përfshirë lloje të ndryshme të makinave, prandaj edhe fokusohemi në njohuri dhe jo në teknologji.

Zhvillimi dhe prodhimi i mjetit Autocom janë të vendosura në Trollhättan, në pjesën perëndimore të Suedisë, ndryshe njihet si zemra e industrisë së automobilave suedeze.

Sot, ne zhvillojmë mjete të nivelit të lartë diagnostifikuese për automobila, autobusë dhe kamionë, dhe në të ardhmen, ne do të shtojmë mekanizma të ri për automjetet në produktin tonë.

Autocom është në pronësi të WURTH-grupit nga Gjermania, që njihet me shërbime dhe produkte në të gjithë botën. Autocom ka pasur një rritje vjetore prej + 20% për disa vite me radhë dhe zgjerohet në mënyrë të vazhdueshme në sajë të punës së kryer nga bashkëpunëtorët tanë. (teksti: autocom.se)

Jemi këtu për ju!

Jemi këtu të ju furnizojmë me njohuri dhe me mjete të nevojshme që do ju duhen për të kuptuar dhe për të zgjedhur problemet rreth automjeteve. (foto: autocom.se)

Përvoja e autocom!

Me më shumë se 25 vite përvojë në fushën e diagnostifikimit të automjeteve, autocom ju ofron inovacionet më të përsosura për zgjedhjen e problemeve rreth reparimit të automjeteve.

Ndër të tjera!

ISS - Intelligent System Scan (Skenimi i tanë automjetit për problemet që ka!);
ISI - Intelligent System Identification (Identifikim i automjetit);
OBD - Functions(Funksione leximi të parametrave dhe krahasimit të tyre);
Help Function (Ndihmë për Reparim).
Në disponim për Shqipëri, Maqedoni dhe Kosovë

Për distribuim; Për ndihmë rreth software-it; Për ndihmë rreth Hardwer-it;

D. Alili

B. Kurtishi

P. Alili

T. Murtezani

A. Ferati